Hotel “Royal spa”, novogodišnji aranžmani skoro rasprodati!

Menadžment hotela poziva sve one koji još uvek nisu rezervisali svoje mesto tokom novogodišnjih praznika u hotelima “Royal spa” i “Royal Drina” u Banji Koviljači i Malom Zvorniku da ima još malo vremena i slobodnog mesta za rezervacije:

 

“ROYAL SPA hotel je imao veoma uspešnu letnju sezonu u kojoj je ostvaren porast od 25%.

Posle letnje sezone u hotelu je ornanizovan niz kongresa i seminara, jer su meseci oktobar i novembar "kongresni meseci", a ROYAL SPA se u regionu već pozicionirao kao konresni i wellness hotel.

Sada prodajemo Novogodišnje aranžmane i prodaja odlično ide, tako da će Banja Koviljalča za novogodišnje praznike biti puna gostiju kako domaćih tako i stranih (BIH, Crna Gora, Hrvatska...)

Drugu godinu za redom, zbog velikog interesovanja, ROYAL SPA organizuje 2 dočeka (u 2 sale: sala Drina i Royal Caffe), jer osim gostiju hotela na dočeku su i gosti koji nisu kod nas smešteni, kao i Lozničani i Koviljačani.Cena paketa od 2 do 4 dana kreće od 17.900 dinara, a sam doček je 2.600 din.

Hotel ROYAL DRINA u Malom Zvorniku takođe organizuje doček 2018. a cena paketa kreće od 8.400 din, dok je cena samog dočeka 1.800 din. 

Osim 2 svečane večere sa muzičkim programom 31. i 01. u cenu je uračunato i korišćenje wellness centra, dečije igraonice i 2 izleta: Banja Koviljača i Podzemni grad Karađorđevića u Malom Zvorniku

 

 

Dobro nam došli”