Apartmani „Banja Koviljača“ pored Rehabilitacionog centra

Apartmani „Banja Koviljača“ pored rehabilitacionog centra,  se nalaze u sklopu kompleksa koji sadrži više smeštajnih jedinica, soba, studija, apartmana, i u zavisnosti od vaših želja i potreba njih možete iznajmiti po najpovoljnijim cenama. Prednost ovih apartmana je ta što se nalaze neposredno uz Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju Banja Koviljača, što umnogome olakšava boravak onima koji prvenstveno u Banju dolaze radi oporavka i terapija.  Kompleks sadrži i restoran, pa u skladu sa tim omogućavamo i pansionsku uslugu po želji gostiju na bazi prenoćišta sa doručkom, polupansiona (prenoćište, doručak, ručak ili večera), pun pansion (prenoćište, doručak, ručak, večera).  Cene zakupa zavise od broja osoba i broja dana na koji se zakupljuju, kao i od toga koja je vrsta usluge, a evo nekih osnovnih ponuda:
- Dnevni zakup dvokrevetnog apartmana od                 2000 – 3000 dinara
- Dnevni zakup jednokrevetnog apartmana od             1400 – 1800 dinara
- polupansion po osobi u dvokrevetnom apartmanu  2550 dinara (prenoćište, doručak, ručak ili večera)
- pun pansion po osobi u dvokrevetnom apartmanu  2850 dinara (prenoćište, doručak, ručak, večera)
- polupansion u jednokrevetnom apartmanu                2850 dinara
- pun pansion u jednokrevetnom apartmanu                3350 dinara
Za naše goste organizujemo i izlete u okviru profesionalne vodičke službe (licencirani turistički vodič), i to do sledećih destinacija: Tršić, Tronoša, Loznica, Gučevo, Drina, Etno selo Stanišići-Bijeljina, Sokograd, Drvengrad, Andrićgrad, Sarajevo...Za aranžmane od sedam i više dana pripremili smo i iznenađenja za vas, u vidu gratis izleta...
Dođite i uverite se u kvalitet naše usluge, dobro nam došli!
kontakt :063 8229 711 Vladimir  064 011 55 65 Ivana
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.   Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.